top of page
IMG_1637 SoMe V.2.jpg

Rymdtorget

Spændende fartøjer fra det ydre rum er landet i Göteborg

I udkanten af Göteborg i beboelsesområdet  Bergsjön har Hampus nu sørget for, at venlige rumrejsende fra fremtiden og jordboere endelig kan mødes, hænge ud og have det sjovt sammen.

 

Legepladsen er lavet i samarbejde med Familjebostäder i Göteborg AB, og de havde et stærkt ønske om en legeplads, der ikke "kun" skulle være sjov og udfordrende, men også kunne fungere som et vartegn og et socialt samlingspunkt for alle beboere i det omkringliggende område.

Med inspiration fra navnet på byggeområdet: Rymdtorget, er legepladsen designet ud fra tanken om, at venlige Space Travelers har taget turen fra et parallelt univers til vores dejlige blå planet med det formål at udveksle viden med os gennem smil og sjove udfordringer.

Boligområdet Bergsjön er et socialt belastet område, som nu har fået en dejlig og inspirerende park, hvor man kan mødes med social aktivitet og leg.

En 10 meter høj raket og rumskib er legepladsens midtpunkter. Inde i skibene har vi designet et stort udvalg af spændende klatreelementer ved at installere Mikado og platforme, der helt sikkert vil være en stor udfordring for slags i alle aldre. Når du endelig har nået toppen, kan du gå en dristig tur og nyde den flotte udsigt 8 meter over jordoverfladen inde i gittertunnellerne.

 

Det er vores håb at legepladsen vil kunne fungere som kreativ katalysator og danne baggrund for en masse spændende historie de næste mange år fremover.

bottom of page